Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Angelina Jolie bio

2011.10.10

 

 
Teljes név: Angelina Jolie (eredeti vezetéknevét, a Voight-ot hivatalosan is töröltette nevéből)
Anyai ágon irókéz indián. Szlovák-amerikai felmenőkkel rendelkezik apai ágon, és francia-kanadai felmenőkkel anyai ágon.
 Marceline szinésznővel a kis Angi.
A kis Angi.
Az apja Jon Voight  és a testvére.
14 évesen már modellkedett.

Becenév: Angie, Ange
Születési idő: 1975. június 4.
Születési hely: Los Angeles, Kalifornia
Szülei: Jon Voight, Marcheline Bertrand
Testvére: James Haven Voight (báty)
Magasság: 5’7” (~ 174 cm)
Hajszín: barna
Szemszín: szürke
Családi állapot: első férje Jonny Lee Miller színész (1996-1999. február 3.)
második férje Billy Bob Thornton zenész, színész, rendező (2000. május 5. – 2002. július 18-án Angelina beadta a válási papírokat, 2003. május végén kimondták a válást)
jelenleg Brad Pitt színésszel él együtt
Gyermekei: Maddox Chivan Jolie-Pitt (4)
Zahara Marley Jolie-Pitt (1)
Shiloh Nouvel Jolie-Pitt (született 2006.05.27-én)

B I L L Y - V E L

Esküvőjük előtt, 2000. áprilisában Angelina és Billy megjelentek a nő új filmje, a Tolvajtempó premierjén, és sokkoltak dumájukkal: „Úton idefelé keféltünk egyet a kocsiban”

„Annyit olvasok magunkról, hogy mennyire különlegesek vagyunk. A valóságot meg sem közelítik a legvadabb pletykáksem.” – mondta Jolie kettejükről hét éve.

 

B R A D - D E L

Az Ocean’s Thirteen 2007. júniusi premierjére Angelina már mint az ENSZ jószolgálati nagykövete érkezett

„Elviszem a srácokat iskolába, aztán dolgozom, este a családommal vacsorázom. Szolid, meleg otthon a miénk.” – áradozott a színésznő az NBC-nek adott interjújában

 

 

Háziállat 2001-ben:
„Egyik nap Billy rajtakapott a fürdőszobában, ahogy a kádban fekszem, hasamon a patkányommal, amint az sütőtökös pitét eszeget. Imádom ezt az elkényeztetett kis Beverly Hills-i állatot.” Papagájt és kaméleont tart.:)Angelina Jolie két kígyót is tartott otthon háziállatként, így a Nagy Sándorban abszolút nem volt gondja a kígyós jelenetekkel.

2007-ben:

 
„Mindenre figyelek, még arra is, hogy Pax alsónadrágja és gatyója színben és fazonban is passzoljon egymáshoz. Elkészítem Zahara haját, erre ő összeborzolja. És mire nagy nehezen felöltözetem őket, elkezdenek vetkőzni.”

Szex 

2001-ben:
„Köztünk minden érintkezés nagyon szerelmes és nagyon gyengéd... de a szex különösen robbanékony. Csak fekszel az ágyban, és arra gondolsz, hogy szanaszét harapdálnád a másikat.”

2007-ben:
„Igyekszünk lefoglalni a gyerekeket. Beteszünk egy jó filmet a DVD-lejátszóba, popcornt és kólát nyomunk a kezükbe, aztán elrohanunk a szobánkba, és megpróbáljuk pár percre magunkra zárni az ajtót.”

Hobbi

2001-ben:
„Hajdan, első szexuális kapcsolatom alatt és utána kedvenc kikapcsolódásom az volt, hogy elővettem egy nagy konyhakést, és egész éjszaka kergetőztünk, kibékültünk és kergetőztünk...”

2007-ben:
„A színészet a szakmám. De nem az életem. Ébredés után mindennap nemzetközi jogot tanulok.”

Hálószoba

2001-ben:
„Elképzelhetetlennek tűnik sokszor, hogy valaha is kikászálódjunk az ágyból. Szex közben azt szeretem, ha két-három percenként úgy érzem, meghalok.”

2007-ben:
„Vasárnaponként hatalmas családi alvást rendezünk. Olyankor a srácok is a mi ágyunkban fekszenek. Reggel aztán arról beszélgetünk, hogy kellene már egy nagyobb ágy.”

Titkos helyek

2001-ben:
„Két helyre tetováltattam fel Billy nevét. Az egyik a vállam, a másik titkos.”

2007-ben:

 
„Nem tudom, Brad mivel érte el, hogy már nem gubózom be a kádban... sokat beszélek. Együtt levetkőzünk, beülünk a vízbe, és csak én csacsogok, ő meg hallgat.”

Igaz szerelem

2001-ben:
„Mulatságos, amikor embereket látok 3 milliós gyémántokkal kidekorálva. Szívesebben viselem a nyakamban a férjem vérét.” 

2007-ben:
„Egy-egy fotózásra igyekszem szexin felöltözni. Persze Bradnek is tetszem ilyenkor, de tudom, számára nincs annál szexibb, mint amikor a gyerekekkel szórakozom otthon.”

Angelina Jolie a Core Values kampányban

A legdrágább fotó ami eddig készült Angiról.:)

10 milliót kapott érte, és luis vuitton táskát reklámoz.

+infók:

Angelina Jolie szereti néha nézni az Animal Planet csatornát.

Eredeti haja világos barna

Jogot tanul reggelente.:) A hölgy balkezes. Kiskorában a Dumbo volt a kedvenc mesehőse.

Pilóta tanfolyamot is végzett, és tud repülőt vezetni.

Gyűjti a késeket, érdekli a temetkezés, s sok tetoválás boritja testét, amit puderrel, fedtek le a Tom Raider forgatásán. A film forgatás közepette megégette magát a csillár jelenetnél.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.