Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Angelina Jolie folytatja a jótékonykodást! új videó!

2015.06.21

 

Pénteken, június 19-én elhozta Angelina a lányát  Shiloh Libanonba az idejüket eltölteni Levanban a 12 éves szíriai lány  Hala, társaságában akivel Angelina  egy évvel ezelőtt  találkozott az utazásai alatt, mint  jószolgálati nagykövete az Egyesült Menekültügyi Főbiztosságának.

-Shiloh sokat hallott Hala-ról az utolsó  Levani utazásom óta, ezért sok ideje álmodozott arról, hogy találkozik vele, s a bátyjaival, meg a húgaival.Ez csodálatos volt, hogy nagyon jól megértették egymást, s tudtak együtt játszani is, még össze is barátkoztak.Olyan sok gyermek van a menekültek között.A legszomorúbb az,hogy elvesztették az otthonukat, a barátaikat is.Hala akinek nincsenek szülei több testvérével Bekka-ba voltak elszállásolva.50% a 1,2 millió menekültnek gyermek.Hala problémája nem ismeretlen. Az UBK szerint 60 millió ember menekült, vagy egy a 122 ember ből menekült, vagy azzá fog válni.

Halaék értik hogy helyzetük egyre nehezebbé válik, mivel a menekültek keretei lehetőségei kevesebbé válnak.A szíriai emlék a múlt.Ők már nem számolják a napokat, ők elhagyatottnak érzik magukat.

Shiloh azt mondta, elszomorította a helyzet, de örömmel vett részt a látogatáson. Sőt elkísérte Törökországba is a táborokba  is az anyukáját a menekültek napjára.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.